Höstlovsaktiviteter i Lycksele

Måndag, första dagen på höst lovet, pysseldag på kontoret. Vi gjorde mindre drakägg av små ballonger som vi la gips på och som sedan fick torka tills på onsdag.
De fanns även små askar att dekorera. Dessa färglades med olika färger och olika dekorationer klistrades fast på dem, så som blommor och snöflingor.

På tisdagen var de dags för hår styling. Anna från salongen Dead Head kom till oss på kontoret. Vi hade en riktig tjejkväll, bubbeldricka, frukt, popcorn och karameller.
Tjejernas hår blev stylat på olika sätt, stora lockar, plattat med plattång, små lockar, flätor och olika uppsättningar. Medan man väntade på sin tur att bli stylad så fixade assistenterna naglarna. Nagellack och olika dekorationer fanns att välja på.


Så var de onsdag och dags att måla våra drakägg på insidan. Riktigt fina blev de!
Även idag fanns de små askar att dekorera, de blev så fina!
Vi målade även vattenflaskor, riktigt fina flaskor att ha med då man tränar eller en varm sommardag!

Torsdagen, då anordnades spökfunk på hotellets nattklubb!
Med läskig musik i högtalarna och utklädda deltagare på dansgolvet hade vi en riktigt läskig kväll.
Vi dansade oss varma. Sedan gick vi en tipsrunda runt nattklubben där man fick ducka för spindelnät och passa sig för döskallar.
Men lite Loka, popcorn och läskiga karameller i magen så orkade vi med några låtar till innan vi fick rätta svaren på tipsrundan och det blev prisutdelning!Vi tackar alla som varit med oss här i Lycksele och haft ett riktigt mysigt höstlov med många skratt och glada minnen!

Mvh Jennifer Forsberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *