Event och utbildningar

Hej!

I veckan skickades event-kalendern ut för region Stockholm. I vår är det bland annat aktiviteter som den årliga påskfesten (som är redan nästa vecka!), besök på Siggesta gård och choklad & lakritsprovning. Eventkalendern är en blandning av aktiviteter för kunder och assistenter samt nyttiga utbildningar. Förutom alla roliga saker som händer tänker jag också betona de lärorika utbildningarna som vi på VH assistans har.

11 april: Assistansutbildning steg 1

25 april: Hjärt- och lungräddning (förkortas här efter HLR)

8 maj: Brandutbildning

15 april: Arbetsledarutbildning

13 juni: Assistansutbildning steg 2

 

Brandutbildning samt HLR är utbildningar som jag särskilt vill betona då de utbildningarna faktiskt räddar liv. Jag har själv inte gått brandutbildning och kommer definitivt att delta själv. HLR har jag gått för några år sedan, men det är kunskap som man måste uppdatera med jämna mellanrum.

Vi kommer skicka ut mer information angående HLR samt brandutbildning under den närmsta framtiden.

 

Hoppas alla har haft en fin helg!

/ Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *