Caroline bloggar från Åre

Då var det min tur att uppdatera bloggen från Åre.

Veckan har gått så fort, men det gör det ju alltid när man har roligt och speciellt på resande fot. Det är verkligen givande att anordna dessa resor och att få möjlighet att träffa dessa trevliga familjer, kunder och assistenter från hela Sverige. Vissa kunder har åkt mer än 80 mil från Kiruna Umeå, Falun, Leksand, Stockholm, Göteborg och Varberg för att delta på denna skidresa.

Det är full fart i backen och idag var det slalomtävling och självklart deltog VH kids. Grattis till Oscar, Emily och Dennis, som fick stå på prispallen och ta emot fina medaljer.

Ibland går det lite för fort och idag fick Andreas ett minne ifrån dagens skidåkning, och då i form av en avbruten skida. Krille och Patrik är grymma på skidorna och de är alltid först ut och sist hem. Även Sebastian ser man ej skymten av, då han enbart är i de röda backarna

Jag och Linnea börjar komma in i våra grillrutiner och kl 12:00 var det 100 korv och hamburgare på grillen. Efter fyra dagars grillning luktar allt kol och korv

I går var vi ett gäng på 32 st personer som åkte ner och bowlade och hade trevligt på Holiday club. Inser att bowling är en aktivitet där alla kan delta oavsett förkunskaper. Själv blev det tre strike på raden. Därefter blev det gemensam middag

I kväll är blir det musikquiz och vi har laddat upp med snacks och läsk. I fjol tog Karina och Roger storslaget hem vinsten, så vi får se vem som blir kvällens lyckliga vinnaren.

I morgon ser jag framemot lite sol. För att vara på den säkra sidan, så är det bäst att Karina nästa år packar ner ”svart på en kvart”

Maila gärna bilder,  som vi kan lägga in på bloggen.  Avslutar med att önska er en fortsatt trevlig vecka.

Kram Caroline