Fart och fläkt

img_0058

Fart och fläkt, sol och snö, högvarv och glädje. Det är nog en skälig sammanfattning av denna torsdag den 14/4-2011, som ju är skidskolans näst sista dag för våra Sälenresenärer. Vädret är på topp med strålande sol, klar himmel och cirka 10 grader varmt. Snön pryder än Sälens backar, och just här i Högfjället ser snötäcket nästan ut som en brudklänning. En följsam, spektakulär och härligt glimmande syn som för tankarna till alla de ljusa stunder som är livet.

img_0048
Det verkligt fantastiska är att på avstånd få njuta med våra tappra och energiska åkare i backen. Och tro mig, att njuta av detta kräver knappast mer än att i all enkelhet blicka ut Högfjällets backar, där både Skidor, Biski, Snowboard och Skikart susar fram tillsammans. Det är en fantastisk tanke att våra gäster åker både tryggt, bekvämt och säkert i våra färdmedel. Och likväl kan Biskins fartuppelvelse, om man så vill, stå sig väl mot en Porsche.

img_0054

Nästan i alla fall! Tillsammans med våra sömnlöst kompetenta och utbildade instruktörer är säkerheten prövad. Det går att åka snabbt, unikt, tryggt och säkert även med funktionshinder. Det bevisar vi varje år, i samband med att vi reser till Sälen, där vi alla upplever genuin skidlycka och värmande solsken. Här vill Du vara, kring den saken råder ingen tvekan!

img_0945 (1)

/Björn