Onsdagen i Sälen

skidor1

Nu har vi tillbringat ett par dagar tillsammans uppe i Sälen på VH:s årliga skidresa, dagar som vi fyllt med skidåkning, gemenskap och glädje. Det är alltid lika roligt att få vara delaktig i dessa resor och är någonting som berikar mig som människa och som berikar mig i oerhört mycket i mitt arbete.

Jag har haft förmånen att vara med för tredje året i rad och känner att jag gladeligen har detta som ett fast och återkommande inslag i mitt arbete.

Efter en mycket härlig bussresa från Göteborg i söndags var jag väl på plats för att möta de som redan anlänt och ta emot de som anlände senare under kvällen. Det var många bekanta ansikten men också ett par nya vilket alltid är roligt.

Vi hade sedan en gemensam information-och välkomstträff och middag på Kalas under söndagskvällen.

Efter en god natts sömn var det så dags att ge oss ut i backen med all utrustning och kicka igång skidåkningen som vi sedan fyllde hela veckan med. Det är och kommer nog alltid att vara lika roligt och värmande att se glädjen hos alla i backen, både de som åkt sedan tidigare men också att få se de som åker ner för backen första gången. Och så modiga alla är, det går riktigt snabbt ner i backen och inte bara det, det har åkts slalom i slalombanor och hoppats på stora hopp i backen osv. bra mycket mer än jag skulle våga.

linnea1

Själv hittade jag snabbt min plats ovanför backen framför grillen för att se till att alla hungriga åkare får i sig lite föda för att orka och för att se till att sovsäckar och filtar och diverse annat fanns torra och rena på plats inför varje skidpass, ett uppdrag som passade mig mycket bra.

mat1

Kvällarna har vi tillbringat i gemenskap på de restauranger som Sälen erbjuder med mycket god mat och trevligt sällskap, nedan följer ett par bilder från dessa stunder.

mat2

Nu ser jag framemot min sista dag här i Sälen innan det är dags att bege sig tillbaka till Göteborg och vardagen, tack alla för dessa härliga dagar och jag ser mycket framemot nästa resa och att få se er alla igen och även er andra som inte var med denna gång.

Ta hand om er och varandra!

 

Kram Linnéa Lilja