Ett år på väg ut – och ett nytt på väg in!

För lite mer än ett år sedan, den 18 november 2009, satt undertecknad på ett för mig helt nytt kontor, hos en helt ny arbetsgivare och kände mig förvirrad. Då jag inte riktigt hade klart för mig vad jag skulle göra så tog jag fasta på en tydlig uppgift jag fått – blogga regelbundet.

Skrev en del om hur kul det skulle bli att vikariera 6 månader som regionchef på VH assistans och hur jag såg fram emot utmaningen och hur roligt det skulle bli att träffa alla Er kunder.
Ett år går väldigt fort, men när jag nu sitter och reflekterar lite över det här året så känns det väldigt långt. Känns redan som jag varit med Er en betydligt längre tid.

Jag kom från en helt annan verksamhet, där måttet på vad vi gjorde var lönsamhet och en nöjd kund bara var ett verktyg för att nå målet, ett positivt bokslut när vi stängde räkenskapsböckerna.

Som privat företag kan vi aldrig komma ifrån att vi måste tjäna pengar för att överleva, sådan är verkligheten.

Skillnaden?

Jag vet att ingen av alla de kunniga, drivna och inspirerande kollegor (ingen nämnd, ingen glömd) som jag fått förmånen att lära av och samarbeta med under dessa första 12 månader skulle göra det här om en nöjd kund bara var ett medel för egen vinnings skull.
Drivkraften inom VH assistans är någonting som oundvikligen smittar av sig. Det är otroligt inspirerande att arbeta tillsammans med medarbetare, både tjänstemän och assistenter, och kunder som förmedlar så mycket engagemang, vilja och glädje och just detta är något som jag är otroligt tacksam över att få vara en del av och jag ser med stor tillförsikt fram emot kommande år!
Nåja, detta om detta vad gäller en sammanfattning av mina upplevelser av år 1 som anställd i Sveriges mest framåtskridande företag. Vad händer under år 2 då?

Självklart;

MASSOR!

Ni har väl inte missat AssistansTV, den enda sajten i sitt slag i Sverige? Mängder av intressanta inslag och mer är att vänta!

2011 utlovar fler spännande resor, till både snö och sol. Personligen är jag mer soldyrkare än snöleopard, men den som kikar på resefilmerna på AssistansTV ser snabbt att det finns de bland våra kunder som trivs alldeles utmärkt i brant nedförslut en gnistrande vinterdag.

Jag kommer att hinna med ytterligare ett eller ett par blogginlägg innan jag gör bokslut för 2010, men för den som eventuellt missar dessa rader vill jag redan nu passa på att önska just dig en riktigt god jul!

Allt gott; Daniel