Linnea bloggar från Åre

Här kommer dagens lägesrapport från ett glatt VH gäng på plats i Åre.

Hej på er!

Jag anslöt till gruppen i Åre igår eftermiddag mycket förväntansfull över att vara med på min första skidresa med VH, min första skidresa på 14 år också för den delen!

Mjukstartade idag med att känna på backen utan skidor, imorgon då skall jag se om jag vågar åka ner för backen tillsammans med alla andra. Eller rättare sagt det är bara att få på sig skidorna och ge sig ut i backen och ansluta till gänget : )

Det är jätteroligt att se alla VH:are susa ned för backen med och utan sina instruktörer, och vad modiga och duktiga alla är, jag är riktigt imponerad måste jag säga.

Mitt på dagen tände vi upp grillarna och serverade grillad korv och hamburgare till alla utsvultna åkare, mysigt att äta utomhus och så gott det smakade, vi fyllde upp hela bordet med mat och dryck och avnjöt tillsammans i snön.

Igår kväll tog vi det alla ganska lugnt efter en första lång dag i backen, middag tillsammans på hotellet. Jag och Caroline åkte sedan runt i Åre för att se vad som erbjuds för aktiviteter för de som känner för det efter en dag i backen. Och visst fanns det lite att göra, vilket var roligt, så det var bara att sätta ihop ett aktivitetsschema.

Ikväll blir det äventyrsbad för de som föredrar det på ett hotell som heter Holiday club och sedan blir det Wallmans show med middag, mycket trevligt kvällsarrangemang måste jag säga.

Nu väntar vi bara på att solen ska hitta ht till Åre också annars finns det inte mycket att sakna, ser framemot fler härliga dagar här uppe tillsammans.

Varma Hälsningar Linnéa Lilja