Grattis alla tjejer på Internationella kvinnodagen!

Idag är det den 8/3 och det är alla världens tjejers dag, Internationella kvinnodagen! Det som är bra tycker jag är att alla kan fira den här dagen, om du är kort eller lång, brunett eller blond, svensk eller sydafrikan, kille eller tjej. Alla kan fira våra likheter och olikheter, även fast man inte ens är tjej tycker jag att man ska fira den här dagen.

Egentligen ska man ju uppskatta varandra varje dag men idag tycker jag är en toppenbra dag att ge ännu mer uppskattning till de kvinnor och tjejer som betyder extra mycket för oss: våra mammor, systrar, mormor/farmor, assistenter, bästa väninnor, hjältinnor och förebilder.  Kanske kan man ge någon speciell tjej en blomma eller ett kort (eller en kram) och berätta varför just den tjejen är så bra.

Och så måste man också komma ihåg att killar också är väldigt bra, men dom firar vi extra mycket på Internationella mansdagen som vi firar den 19 November istället, så fokuserar vi på tjejerna just idag!

Så ett stort, stort grattis alla tjejer därute,

ta vara på er själva och på varandra!