Fettisdagen

Vad härligt att fettisdagen äntligen är här! Tänk att ett så smarrigt och gott bakverk har en alldeles egen dag och som gör att det är helt okej att äta en eller två semlor… kanske till och med tre under en och samma dag. Idag på morgonen visade de på tv alla dessa roliga och kreativa skapelser av olika varianter. Vissa tokigare än andra. Traditionsenligt har vi på kontoret i väst idag unnat oss semlor men då de traditionella med mandelmassa och grädde. Fantastiskt gott och uppskattat!

VH assistans anordnar även många andra roliga, intressanta och spännande aktiviteter runt om i Sverige. Välkommen in på www.vhevent.se för att se vad som händer nära dig!

För er som kanske är nyfikna på hur många semlor vi svenskar äter under själva fettisdagen uppskattas det till ca sex miljoner semlor.

Hur många semlor har ni ätit idag?