Det fina

bild2

Under ett år hos oss på VH är det mycket som händer på kontoren, på de enskilda arbetsplatserna och på våra event. Vi har många event som är fasta och återkommer år efter år t.ex. Alla hjärtans dag, fettisdagen och påsk. För vissa kan en god fika och lite sällskap vara höjdpunkten en månad, för andra är det lekar, pyssel och aktiviteten som lockar. Att få arbeta på kontoret på VH assistans tycker jag är otroligt roligt, men det är eventen som gör mig lycklig. Att få möta våra härliga kunder, deras släkt och vänner och se alla underbara medarbetare i sin roll är fantastiskt. Att en blick kan räcka för att två människor ska förstå varandra, ett leende som säger så mycket mer än alla ord i världen när en kund och en assistent förstå varandra, hittat rätt person, där tryggheten och förtroendet ligger på 100procent. Det gör att jag vill gå till mitt arbete varje dag och har svårt att gå hem.

bild1

Det är på våra resor och event man kan lägga de vardagliga och ibland svåra samtalen åt sidan och få lära känna varandra, andra och ha det roligt ihop. Den härliga känslan som sprids när assistenterna efter en assistentutbildning sträcker på sig och känner sig väldigt stolta och lyckligt lottade att få arbeta som assistenter åt våra kunder, den gör mig varm.

Att lyfta luren för att ringa och meddela att en assistent blivit vald tillmånadens assistent och veta att med den där lilla extra klappen på axeln kommer assistenten göra ännu lite bättre ifrån sig på arbetet imorgon eller inspirera en kollega.

Det börjar bli vår över landet och givetvis bäddar det för fler event påsken och den årliga jakten efter påskägg närmar sig med enorma kliv. Extra spännande känns det i år när VH assistans kommer att bjuda in till Påskdisco med öppet hus för kunder, vänner och andra som är nyfikna och danssugna i Stockholm.

bild3