Melloturné på VH assistans

mello_bild1

På VH assistans gör vi som många andra i Sverige i början av året, vi följer den färgsprakande musikfesten som turnerar runt i landet. Melodifestivalen!

mello_bild2

I år var det tre av tävlingarna där vi erbjöd fantastiska event på olika sätt. Första staden att få besök av oss var Göteborg förutom att våra kunder, anställda och deras släkt och vänner fick var med om en helt fantastisk kväll på bästa platserna så satsade VH kids på barnreportrar för att ge ett barnperspektiv på deltävlingen. Det lottades ut två biljetter och de lyckliga vinnarna fick i uppgift att sammanfatta kvällen via Facebook om stämningen, låtarna och mängder  med bilder.

mello_bild6

mello_bild4

Bella: Roligt och nervöst men musiken från scenen är hög och lamporna var riktigt starka. Kvällen bjöd på flera bidrag som gillades, men favorit blev Oscar Zia med låten Yes we can. Som gick direkt vidare till finalen i Stockholm. En nöjd tjej lämnade Scandinavium efter en häftig upplevelse.

Mea: Stort och lite otäckt, fyrverkerierna på scenen blev lite för mycket, men samtidigt spännande och mängder av fjärilar i magen. De lugna låtarna som Shirley Clamp och CajsaStina bjöd på med ljusstavar i hela arenan gav en mäktig upplevelse. Men favorit blev Oscar Zia och Ace Wilder. Kvällen avslutades med en hälsning till VH kids från Ace Wilders dansare att de hoppas vi ses i Friends arena på finalen!

mello_bild3

Veckan efter blev det Mellofest i Örnsköldsvik med ett glatt gäng. För att få till en riktig Mellokväll började vi med tacobuffe. Tävlingen bjöd sen på flera härliga låtar men discostämningen Alcazar bjöd på var en höjdare. Då Linda Bengtzing intog scenen lyfte nästan taket av allt jubel, men ändå blev det ingen resa till finalen för henne. Kvällens höjdpunkt blev nog ändå mellanakten med Tomas Lendin. Då var det inga många celler i kroppen som ville vara still. Örnsköldsvik levereade alltså en stämning på topp från början till slut.

mello_bild5

I lördags kom äntligen den dagen vi alla väntat på, FINALEN. Vi blev många som intog riktigt bra platser på  Friends Arena med VH kids påsar med godis och fjäderbor. Ace Wilder hälsade oss välkomna till finalen genom ett vykort med hennes autograf. Gruppens favoriter var blandade, Oscar Zia, Anton Ewald, Ace Wilder, Alcazar, Linus Svenning men ingen bland oss höll på Sanna Nielsen. Men när Sanna intog scenen kan vi nog alla hålla med om att jublet avslöjade att hon skulle stå som vinnare. Så nu hoppas vi på VH kids att Sanna Nielsen tar hem det här i Danmark så vi nästa år kan lägga till Eurovision song contest i vår VH assistans Melloturne´.

mello_bild7

 

Sanna
Administratör Stockholm