Slutet gott, allting gott

solsken

Det går en dag från vår tid och kommer aldrig åter, brukade en av mina före detta kollegor säga med dov stämma när han var på sitt mest melankoliska humör.

Jag får väl säga att det gått ännu ett år, ett helt fantastiskt år när mycket hänt, mycket blivit gjort och vi på VH assistans upplevt mängder av spännande saker, och det allra bästa med det är att nu väntar ett nytt år runt hörnet.

Dagarna har redan börjat bli ljusare, och jag tänker ofta på min farmor som alltid pratade om januaris ljus när jag var liten, och som visade mig på köksväggen hur solen kastade längre och längre strålar för varje dag som gick.

Tänk så viktigt det är att värdesätta vardagslyckan, att vi får leva i ett fredligt och demokratisk land förskonat från naturkatastrofer, och att ett nytt år fyllt av möjligheter ligger framför oss.

Jag är inte mycket för nyårslöften, men tycker att vi kan lova oss själva att ta tillvara på livet och göra det allra bästa av 2011.

Gott Nytt År!

önskar Agnetha