Söndag 090830 Hawaiifest

Hej hej!

Idag har vi haft en riktigt rolig och fullspäckad dag.

Det började med ett otroligt härligt frukostbord som är till för alla på hotellet. Fanns allt möjligt mellan himmel och jord.
Efter frukosten så hade vi lek och bus med VH kids. Då vi hade lite bollekar, var på skattjakt efter Bamses glömda ryggsäckar och lek i poolen med bland annat madrassrace.

På kvällen så bjöds det in till Hawaiifest!  Vi fick en helt egen avdelning i hotellets restaurang som vi förvandlade till Hawaii. Det var girlanger i taket, blommor på golv och bord, chips i skålar av meloner och häfftiga välkomst drinkar. Vissa hade även varit och inhandlat egna hawaii dressar, så snygga.
När alla först kom till bords fick de varsin Hawaii krans och en välkomstdricka för att mingla lite.
Vi åt middag från ett härligt buffébord med kakor och glass till efterrätt.

Under middagen så hade vi en hel del roliga lekar. Den första gick ut på att man skulle spöka ut sig med diverse saker på huvudet och i ansiktet, resultatet ser du här nedan.

Sen hade vi ett musikquiz där man fick höra introt på en låt och att man snabbast möjligast skulle komma på vilken artist och låt det var. Efter varje låt kom också en följdfråga. Det var lag ”Aloha” som vann, här ser ni det vinnande laget.

Vi hade även en liten namntävling där man skulle gissa vilket namn det var. Exempel Hur många pengar etc. Inga.

När vi börjat känna oss nöjda och belåtna med mat, lekar och trevligt sällskap så gick vi ut till scenen där hotellet hade annordnat scenfrwamträndande med eurovision låtar.

Tack för trevligt sällskap och trevlig kväll/ Caroline, Matilda och Sophie