Spännande möten på VH assistans

Som VD för VH Assistans är mötet med människor den mest spännande delen av mitt jobb. Att få träffa barn, gamla och alla däremellan, från olika länder, med olika yrken och intressanta levnadshistorier. Det allra bästa sättet att mötas, och det mest trivsamma ska tilläggas, är att träffas under våra aktiviteter, utbildningar och resor.

Jag går alltid hem upplyft och berikad från våra träffar och tänker på hur mycket samvaro och kontakten med nya människor betyder, egentligen.

Alltid lär jag mig något nytt, alltid får jag höra minst en spännande levnadshistoria eller en fängslande berättelse, alltid möter jag någon som jag sedan tänker på med extra värme.

vardegrund

De allra flesta människor är lätta att tycka om, och även om vi alla är olika så kan vi både glädjas, förskräckas och ibland sörja tillsammans.

Nu ligger en vår och sommar fylld av aktiviteter framför oss i våra regioner. Ta tillfället i akt och kom och träffa oss, på VH event finns en mängd roliga och intressanta utbildningar och upplevelser att välja mellan.

Jag hoppas vi ses snart på en aktivitet nära dig

Hälsningar Agnetha Wiklund-Helén, VD