Kreativ tisdag – VH assistans bjuder in till Tacobuffé

VH assistans anordnar regelbundet event för sina kunder runt om i Sverige. Kreativ tisdag är en återkommande aktivitet och tisdagen den 18 oktober var temat mat & bak. Vi bjöd vi in alla våra ungdomar i region norr och gemensamt lärde vi oss hur det går till att göra en tacobuffé.

hackadtomat

Vi hjälptes åt att laga maten tillsammans. Vi började med att hacka grönsakerna tomat, gurka och…

taco_gurka2

…paprika.

tacobuffe_paprika2

Sedan blandade ihop ingredienserna till guacamole, stekte köttfärsen och lade upp allt fint i skålar.

tacobuffe_allt

Så här snyggt lade vi upp maten. Ser gott ut eller hur!

tacobuffe-2

När vi hade ätit klart dukade vi och hjälptes åt att plocka undan allting och göra rent och snyggt. Tacobuffén blev mycket lyckad och god och vi hade en trevlig kväll tillsammans med mycket skratt!

VH assistans anordnar många olika typer av event för sina kunder. Vi vill att alla ska få pröva på olika aktiviteter och känna gemenskap. Aktiviteterna är anpassade för alla oavsett funktionshinder. Utbildad och professionell personal finns på plats vid varje aktivitet Självklart är även syskon och vänner välkomna att delta. Se alla kommande event på vhevent.se. Välkommen!

 

Lise Henningsson/Kommunikatör