Artistkollo i Stockholm 2- 4 november

Vem älskar inte sång och musik! Att få stå på scen inför publik, sjunga, mima, spela och dansa är roligt. VH assistans vill ge er möjligheten att få prova på allt detta. Under höstlovet den 2 – 4 november arrangerar vi därför ett Artistkollo i Stockholm.

Vi har bjudit in den kända artisten och sångerskan Idde Schultz som kommer lära dig hur du skriver en låt. Idde har gjort soloskivor, fått Rockbjörnen för årets låt ”Fiskarna i haven” 1995 och har varit grammisnominerad. Hon har även turnerat med bandet Docenterna och Lars Winnerbäcks Hovet. Idde Schultz är van att arbeta med barn och ungdomar och har haft workshops i låtskriveri på popkollon samt stäm- och sångworkshops på Studie-främjandet. Sedan 2003 arbetar hon som sång- och musiklärare på Fryshusets Gymnasium. Alla deltar efter förmåga och tanken är att Iddes workshop ska vara rolig, tillåtande och inspirerande.

Under kollots andra dag kommer vi spela in låten vi skrivit, i en riktig musikstudio. Vi kommer även skapa våra egna snygga omslag till CD-skivorna. Kollot avslutas, dag tre, med ett roligt Halloweenparty. Där får alla kollodeltagare möjligheten att uppträda och sjunga inför både häxor och spöken.

Aktiviteterna är anpassade för alla oavsett funktionshinder. Utbildad och professionell personal finns på plats vid varje aktivitet. Självklart är även syskon och vänner välkomna att delta i kollot.

För mer information, ladda ner hela inbjudan i pdf här: Inbjudan till artistkollo

Artistkollots upplägg:

Dag 1 – Artisworkshop med Idde Schultz. Vi skriver en låt tillsammans. kl. 11.00-16.30
Dag 2 – Inspelning av vår låt i en riktig musikstudio. kl 11.00-15.00
Dag 3 – Halloweenparty, spex, uppträdande inför publik och skojiga aktiviteter. 14.00-17.00

Pris VH kunder: 999 kr/deltagare. Personliga assistenter kostnadsfritt. Fika och lunch ingår alla 3 dagar.

Pris övriga: 1 299 kr/deltagare. Fika och lunch ingår alla 3 dagar.

Anmälan görs på: www.vhevent.se

Det kommer bli ett mycket roligt, lärorikt och inspirerande kollo. Varmt välkommen med din anmälan!

Lise Henningsson/Kommunikatör