Julen är här!

December är nu här och julen ligger runt hörnet. Julförberedelser och julklappar är fullt igång och många förbereder inför julfirandet.

fub

För de som hinner blicka bort från allt julstök och har möjlighet, anordnar FUB,  för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning, en gala 5 december i Stockholms stadshus med temat  ”Störd och Stolt galan”. FUB en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv. Under galan delar FUB ut priser till de personer och företag som gjort stordåd. För mer information  besök: http://www.fub.se/om-fub/aktuellt/nyheter/stord-och-stolt-galan

I julens tecken är VHassistans i full fart att anordna årets julklapp och där vi vill med er hjälp välja ut till vilken välgörenhet vår julgåvan går till i år. Se mer information om årets julklapp nedan.

 Årets julklapp

 Årets julklapp är traditionsenligt en gåva till välgörenhet, men i år vill vi att ni är med och bestämmer. Vi har valt ut några projekt hos seriösa organisationer som känns extra viktiga, som stöd till hjärnforskning, färskt vatten, vaccin och flyktinghjälp. I januari kommer vi att presentera på hemsidan hur klapparna fördelade sig. Mejla ditt val till julklapp@vhassistans.se och skriv vilken organisation du önskar välja i ämnesraden.

 En riktig god jul önskar vi på VH assistans!

/Maria