Friluftsdag/kollo

Den 26-28 augusti var det friluftsdag/kollo i region mitt. Vi var ut på Siljan och fiskade siljanlax och regnbåge. Det var ett äventyr från början till slut. Vi hämtade båten i Gräddö utanför Norrtälje.

bat

bat2 En handikapp anpassad båt som Jonas Nilsson från SFFF har byggt. Intention med föreningen är att tillgodose att så många som möjligt får tillgång till ett aktiv båt och friluftsliv till ett överkomligt pris för individen oavsett funktionshinder.

fika

sjon Vi erbjuder livskvalitet, personliga möten och utveckling av individen. Vår båt Fred 25 med sin bogramp är banbrytande och vår personal är inspiratörer och förebilder. Gå gärna in på www.stockholmsfff.se och läs.

sjon2sjon3 Vi var ca 16 personer som fick en oförglömlig resa ?. Kan verkligen rekommendera Stockholms regionen att åka dit!