Hej Kompisar

vera_herman

Det är vår hos oss och äntligen är det ljust när skolan är slut för dagen och vi passar på att hitta på en massa saker ute på eftermiddagarna. Igår provade vi att spela basket på skolgården, men jag gav upp till slut för Herman fick till så mycket bättre träffar mot korgen än mig så jag var chanslös.

studdsmatta

Det är roligt med sport och träning tycker vi och vi brukar försöka prova så mycket olika saker vi kan tillsammans. Det viktigaste är ju att man rör på sig och att man har skoj. Förra veckan satte Hermans pappa upp den stora blå studsmattan på gården igen och vi var genast där och provhoppade. Vi brukar göra så att Herman lägger sig i mitten och så hoppar/springer jag runt honom så att han studsar åt alla håll, han älskar det och det brukar sluta med att vi viker oss av skratt och har svårt att hoppa till slut.

madrass

På Hermans skola har man idrott engång i veckan, vissa elever har lite egen träning varje dag, men just på idrottslektionerna brukar vi få prova på olika sporter och aktiviteter. Varje idrottslektion avslutar vi med att träna på att slappna av tex  med massage, musik och ibland får vi ligga på en stor madrass medan två fröknar står med en stor tygfallskärm över oss som de rör som vågor över våra huvuden.  Herman tycker det är lite svårt att slappna av, det förstår jag, finns ju så mycket skoj att göra i en gympasal, eller vad tycker ni?

Vera o Herman